SBCM, het A&O fonds voor sociale werkgelegenheid heeft een flyer ontwikkeld met instrumenten voor een inclusieve arbeidsmarkt. SBCM zet zich al jaren in om passend, betaald en duurzaam werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te creëren.
Op deze manier is veel kennis opgedaan en zijn veel instrumenten ontwikkeld. Met als doel werkgevers te ondersteunen om te komen tot een inclusieve arbeidsorganisatie. In deze flyer leest u om welke instrumenten het gaat.

Veel werkgevers weten niet goed wat ze van medewerkers met een kwetsbare arbeidsmarktpositie kunnen verwachten. Ze hebben bijvoorbeeld geen goed beeld van de werkzaamheden die zij kunnen uitvoeren.
In de portrettenserie ‘Onbeperkt Talent’ vertellen vijf werkgevers over wat het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inhoudt. Bekijk de filmpjes op: www.sbcm.nl/ot

Speciaal voor de procesindustrie heeft OVP samen met SBCM een handreiking gemaakt met voorbeelden van welke mogelijkheden er zijn voor mensen met een arbeidsbeperking en welke stappen een bedrijf kan volgen om mensen uit deze doelgroep een arbeidsplaats aan te bieden. Interesse: vraag de handleiding aan via info@ovp.nl

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws omtrent subsidies, ontwikkelingen in opleidingen en duurzame inzetbaarheid. Meldt u vandaag nog aan voor de nieuwsbrief.

U bent ingeschreven