013 594 4287

Nieuws

Gratis (online) scholing met NL leert door

Sinds 1 december 2020 biedt de overheid tijdelijk de mogelijkheid op gratis (online) scholing aan iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Het maakt daarbij niet uit of je werkt met een vast of tijdelijk contract, even niet werkt, aan de start van je carrière staat of al richting je pensioen gaat. Iedereen kan gebruikmaken van het scholingsaanbod dankzij de subsidieregeling NL leert door.

Deelnemers kiezen bijvoorbeeld voor bijscholing voor een bepaald beroep of omscholing richting een nieuw beroep. Dit is een ideale manier om kennis of vaardigheden uit te breiden en te updaten. Zo doen deelnemers kennis en vaardigheden op die hen binnen hun huidige werk meer mogelijkheden geven of vergroten zij hun mogelijkheden binnen een ander bedrijf of een andere sector. Ook in de procesindustrie zijn er nu diverse mogelijkheden voor gratis (online) scholing.

Bekijk hier meer informatie over deze regeling en het volledige scholingsaanbod (filter op studierichting: Industrie, installatie en techniek).

Heb je vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met ons via info@ovp.nl.