OVP heeft in samenwerking met zes andere technische opleidingsfondsen een arbeidsmarktdashboard ingericht. Dit dashboard geeft inzicht in de (personeels)ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van de hele sector Metaal en Techniek. Deze inzichten gebruikt OVP mede om haar beleid op in te richten.

Ook voor haar contribuanten stelt OVP het arbeidsmarktdashboard graag beschikbaar. Elk jaar vindt een update plaats van de data onder het dashboard.

Het arbeidsmarktdashboard van de zeven technische opleidingsfondsen is een mooie aanvulling op het dashboard Onderwijs-Arbeidsmarkt van de Human Capital Agenda Chemie. Dat laatste dashboard kent veel filter- en selectiemogelijkheden, waardoor het goed mogelijk is in te zoomen op bepaalde aspecten (bijvoorbeeld een specifieke opleiding of een specifieke bedrijfstakgroep). De bronbestanden van het arbeidsmarktdashboard zijn echter breder dan enkel de chemische sector en geven daarmee een completer beeld van de sector procesindustrie.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws omtrent subsidies, ontwikkelingen in opleidingen en duurzame inzetbaarheid. Meldt u vandaag nog aan voor de nieuwsbrief.

U bent ingeschreven