Aanmelden voor Girlsday 2018

Scholen en bedrijven kunnen zich vanaf nu aanmelden voor Girlsday 2018. Girlsday vindt plaats op donderdag 12 april. Tijdens Girlsday openen tal van technische bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. De meisjes kunnen deelnemen aan interessante activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd. Ook maken ze kennis met de techniek in de dagelijkse beroepspraktijk. En leren zij vrouwelijke medewerkers kennen.

Waarom Girlsday?

Onbekend maakt onbemind. Veel vrouwelijk technisch talent gaat verloren, omdat meisjes vaak niet weten welke beroepen er zijn. Bovendien ontbreekt het hen aan rolmodellen; zij kennen maar weinig vrouwen die in de techniek werken. Girlsday kan helpen de blik van deze meisjes te verbreden en hun te helpen bij hun loopbaankeuzes. Girlsday laat meisjes dus de onontdekte wereld van bèta, techniek en ICT van dichtbij beleven! Aanmelden kan hier.

Lees meer over Girlsday op de website van VHTO.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws omtrent subsidies, ontwikkelingen in opleidingen en duurzame inzetbaarheid. Meldt u vandaag nog aan voor de nieuwsbrief.

U bent ingeschreven